Project Management Training

Zijn uw projectleiders voldoende opgeleid? Kennen uw sponsoren hun rol bij het wegnemen van obstakels voor uw belangrijkste projecten?

project-manament-training-nl

Gecertificeerd in PMP, Prince2, Lean Six Sigma Blackbelt, Agile Awareness, Management van Portfolio's, Management van Succesvolle Programma's en Verander Management, werk ik samen met bedrijven om trainingen te ontwerpen die tegemoetkomen aan uw behoeften. Ik heb een passie om mijn kennis te delen en anderen te onderwijzen.

Ik heb een tweedaagse praktische en pragmatische Project Management Foundation training ontwikkeld, vergezeld van een toolbox in Excel met een voorbeeld van alle templates/formulieren die u nodig heeft om uw projecten effectief te beheren. Ik heb deze training bij meerdere bedrijven gegeven en kan deze afstemmen op uw behoeften, rekening houdend met de standaarden die u mogelijk al heeft. De training scoort tot nu toe gemiddeld een 4,65 op een schaal van 1 tot 5 en wordt als zeer interessant ervaren.

Laat mij met u samenwerken om uw trainingsbehoeften in kaart te brengen en een trainingscurriculum te ontwikkelen en aan te bieden om hieraan tegemoet te komen.

Lees meer over mijn Project Management Foundation training in dit LinkedIn-artikel.