LEGO Serious Play

Wordt 80% van uw workshop- en/of vergadertijd gedomineerd door 20% van de mensen? Heeft u het gevoel dat uw volledige teampotentieel en inzichten niet worden benut? Wilt u een onvergetelijke ervaring hebben om uw team op te bouwen en te ontwikkelen? Heeft u ooit gehoord van de zeer effectieve facilitatiemethode LEGO Serious Play?

lego-serious-play-nl

Als ervaren workshopbegeleider, een LEGO-meisje in hart en nieren, en gecertificeerd in LEGO Serious Play, kan ik met u en uw team(s) werken om uw zakelijke problemen te beoordelen en een workshop op maat te ontwerpen om deze aan te pakken met volledige teamparticipatie en toewijding.

Toepassingsgebieden zijn zeer gevarieerd. Er is vrijwel geen probleem dat niet kan worden aangepakt via deze effectieve facilitatiemethode, variërend van: het bepalen van de strategie tot teamvisies, teamsamenwerkingen en manieren van werken, projectaftrap en retrospectieve, en beoordeling van wat goed werkt of verder kan worden verbeterd.

Benieuwd naar meer, hoe jouw organisatie of team kan profiteren van LEGO Serious Play? Neem contact met mij op om te verkennen.

Lees meer over LEGO Serious Play in dit LinkedIn-artikel.